Leading The Tech Revolution

Professional IT Services & Solutions Company

Vi tror på att söka och tydliggöra ett syfte i varje projekt skapar en målmedvetenhet som i sin tur skapar ett långsiktigt värde. Det, i kombination av innovativa och robusta IT-lösningar, gör det möjligt för våra kunder att bygga en stark, hållbar och effektiv verksamhet.

Overview
Employees working

Vilka är vi

UnatiTech är ett av de ledande mjukvaru- och IT-lösningsföretagen i Bangladesh baserat i Sverige. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa IT-tjänster och lösningar till kunder inom flera branscher över hela världen. Vårt mål är att utveckla innovativa och kostnadseffektiva produkter som hjälper företag att växa på den digitala fronten.

Våra team består av högutbildade utvecklare med stor erfarenhet och expertis. Vi är dedikerade till att säkerställa att våra kunder är helt nöjda, och vår meritlista talar för sig själv. Vi står alltid i framkant när det gäller att utforska ny teknik och hitta nya sätt att hjälpa våra kunder att lyckas.

Our Mission & Vision

We make our customers happy by providing them with the latest and most affordable products and solutions, and by giving them the personalized attention they deserve.

Hur funkar det

01. Discover

Berätta för oss om din vision för din produkt. Vad behöver du göra? Hur kommer det att gynna ditt företag? Våra experter lyssnar på dina behov och krav och föreslår olika lösningar. Du väljer den lösning som bäst motsvarar dina behov, så skickar vi en offert och en tidslinje till dig. När du har godkänt projektet kommer våra duktiga designers att använda sin kreativitet och expertis för att skapa en design som är både visuellt tilltalande och användarvänlig

02. Develop

Våra experter konverterar dina visioner till ren, välskriven kod som är lätt för webbläsare att förstå och visa. Vi kan använda vilket ramverk du väljer, och vi kan även lägga till interaktiva funktioner och animationer. När koden är klar kommer våra testare att se till att den är buggfri och fungerar som förväntat.

03. Deliver

Vi kommer att leverera den färdiga produkten till dig för granskning. Om du har feedback eller ändringar ställer vi självklart upp. När du är nöjd med produkten kommer vi att betrakta projektet som avslutat och ser fram emot att arbeta med dig igen.

Projekt som vi stolt levererat

Vi har hjälpt många företag igenom åren att växa med kraftfulla digitala lösningar som möter tidens behov och skapar möjligheter för morgondagen. Ta en titt på några av våra framgångsberättelser här.

Transdev

Ett globalt företag som driver den största privata operatören och integratören av flera transportsätt i 19 länder på sex kontinenter.

AreaChica

AreaChica - Där köpare och säljare möts! Deras affärsidé är att digitalisera, utveckla och förenkla inköp och försäljning av tjänster mellan företag.

Padle Mates

Padel Mates är en community-app och en marknadsplats för Padel-spelare, klubbar och tränare med målet att matcha varandra.

Sunrises

En av top ESCO:erna i Sverige som arbetar med förnybar energi med den senaste tekniken, utrustningen och metoderna.

Laddat & Klart

Ett av få väletablerade företag i Sverige som säljer alla typer av laddboxar för elbilar.

Eucaps

Ett internationellt fintech-bolag som erbjuder investerare och banker en transparent och enkel tillgång till den europeiska marknaden för börsnoterade små och medelstora företag.